Yes! Het is zo ver.


Foto door Leven Liefde Geluk fotografie

Na een paar weken hard werken is eindelijk mijn nieuwe kindje online! (Voor wie mij kennen, maak je geen zorgen, mijn echte baby zit nog veilig en wel in mijn buik). Op de gloednieuwe site laat ik meer zien van mezelf, maar vooral van hoe ik te werk ga! Zo hoop ik een hoop vragen die jullie hebben bij voorbaat al te kunnen beantwoorden en jullie te helpen met een zo goed mogelijke voorbereiding voor jullie shoot of bruiloft. Is er iets waar je heel graag meer over wil weten? Laat dan een reactie achter onder dit blog.

Weetje over mij: In mei verwachten mijn man en ik ons eerste kindje! 

Karlijn van Vogelvrij ondernemen

Wie iets te vieren heeft trakteert!
Daarom krijgt nu iedereen die voor februari 2019 een fotosessie bestelt of een bruiloft vast legt er een gratis luxe mini album bij, óf een upgrade naar een medium album bij een pakketkeuze waar al een album bij zit.
Zo maken we er voor iedereen een feestje van!

Een website komt niet uit de lucht vallen en kost veel tijd om goed in elkaar te zetten. We hebben met meerdere mensen goed naar deze site gekeken, maar het zou natuurlijk zomaar kunnen dat er tóch nog een foutje doorheen geslopen is. Laat je het me weten als je wat tegen komt wat niet klopt? Ik ben er je erg dankbaar voor! Ook als je nog andere goede ideeën hebt om de site nog beter te maken hoor ik het graag. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *