Female boss shoot

Like a female BOSS

Waarom dat knappe koppie van je toch echt vakkundig vastgelegd moet worden.
Een branding shoot gaat zoveel verder dan wat mooie portretjes schieten. Een reeks foto’s op je Instagram, website en andere socials laten zien wie jij bent, wat jij doet en wat potentiële klanten van je kunnen verwachten. Je feed en website vol prachtig gelikte portretfoto’s is leuk, maar, als je er geen verhaal mee kunt vertellen ben je nog steeds nergens. 

En dat zou zonde zijn, toch? Wist je dat de gemiddelde kijker binnen 6 seconden beslist of ze een klik met je voelt? Of dat ze liever snel verder gaat met content consumeren bij je concullega’s. BINNEN 6 SECONDEN! Beter dat je het je toekomstige klant zo easy peasy mogelijk maakt om te zien dat jullie obviously een match zijn. 

Hoe doe je dat, you ask?
Simpel, door mij je te laten helpen om jouw persoon, jouw verhaal en jouw missie te vertalen naar pakkende afbeeldingen waar zowel jij als je toekomstige klant helemaal goed op gaan. 

Werkwijze Bekijk pakketten

Omdat jij…

 • weet als geen ander dat een zogenaamde perfecte feed zo veel kan doen voor je bedrijf
 • ook next level foto’s wilt
 • jouw merk, energie en persoonlijkheid nu écht terug wil zien. 
 • niet vies bent van een klein beetje zelfontwikkelingshuiswerk (fun homework, promise) om je merk nog beter vorm te geven
 • gewoon het aller- aller- allerbeste wilt.


Helemaal top toch, dus, hoe gaan we dat doen?

Om de foto’s te maken die echt helemaal aansluiten bij jouw merk, moeten we natuurlijk beiden goed weten wat jouw merk nou eigenlijk is. Wat zijn je kernwaardes, wat is je missie, wat is je tone of voice, hoe ziet je huisstijl eruit, wie is je doelgroep? Dit goed neerzetten maakt zo’n enorm verschil, dat we hier echt de tijd voor nemen.

Werkwijze Bekijk pakketten

Werkwijze

Je hebt ‘ja!’ gezegd tegen de full branding shoot, en nu?

01.

Intake

Allereerst krijg je van mij een lekker huiswerk pakketje mee. Neem de tijd om even rustig aan de vragen te gaan zitten die je laten nadenken over je bedrijf. En omdat we praten óver beeld, gaan we praten mét beeld in de vorm van een moodboard.

Immers, als er 5 vrouwen vragen om vrouwelijke foto’s, kunnen ze zomaar alle 5 wat anders bedoelen. Als je braaf je huiswerk hebt gedaan, plannen we een uitgebreide intake in. In een uur nemen we samen de conclusies en punten door en vormen dit tot een superstrak shootingplan.

Denk daarbij aan de belangrijkste thema’s voor je foto’s en wat voor shots daarbij horen. Soms wordt vooraf helemaal vastgelegd, soms houden we het wat meer open om tijdens de shoot op meer speelse wijze de shots te maken. Dit ligt helemaal aan wat bij jou past en wat jij fijn vindt.

02.

Shoot dag!

Door onze voorbereiding ben jij helemaal uitgerust en op je gemakje op onze shoot locatie. We weten precies wat we gaan doen en gaan dan ook lekker knallen. We beginnen altijd relaxed met de ‘inkom’ foto’s, zoals lekker zitten met een bakje koffie. Jij je koffie, je handen iets te doen.

Ik ben net zo’n perfectionist als jij en kijk dan ook goed of je ketting wel goed zit, of er geen losse haren aan je kleding hangen etc. Verder vind ik je houding ontzettend belangrijk. Je krijgt van mij wat tips om krachtig, vrouwelijk en zelfverzekerd, maar op jouw manier, op de foto te staan. En het mooie is, deze tips kan je na de shoot ook nog toepassen in je dagelijks leven, bijvoorbeeld met een klantgesprek.

Zowel tussendoor als aan het eind van de shoot is er de mogelijkheid om direct al foto’s terug te zien op de tablet. Hierdoor zie je niet alleen hoe amazing je eruit ziet en erop staat, maar kunnen we ook de poses en shots nóg scherper maken die we daarna nog maken. 

03.

Na bewerking

Jij kan achteroverleunen, en ik geef nog de laatste finish in touch aan de foto’s. Meestal ontvang je de volgende werkdag al je galerij met foto’s om een selectie uit te maken. Zodra ik je selectie ontvangen heb gaat the magic aan en krijg jij binnen twee weken jouw killer shots in je mailbox.

Maar daar blijft het niet bij!

Ik denk met je mee hoe je af kunt wisselen met je instagram posts; verschillende poses, variatie in gezichtsuitdrukkingen, verschillende camerastandpunten, the whole shabang. Alles zodat jij voldoende variatie biedt in je feed en jouw volgers niet verveeld raken van een overload aan selfies of anderzijds gelijke foto’s. Variatie is key en jouw ticket naar harmonie in je laatste 9 foto’s. Kickt je doelgroep ook op ;).   Jij bent uniek, dus ook jouw insta-feed mag blijven verrassen, zonder dat je eenheid verliest. Daarom ook die superhandige checklist die je van mij krijgt, waarin ik je vertel hoe je de gemaakte foto’s zowel functioneel als aantrekkelijk inzet.  

Upload Image...

Amber

The social good girl

Upload Image...

Esther Senders

Grafisch designer en branding expert

Dat klinkt allemaal leuk en aardig Maren, maar…

Ik ben net bezig met het opzetten van mijn bedrijf en weet nog niet wat mijn merkwaardes en ideale klant zijn.

No worries love, de voorbereidende vragen helpen je hier stap voor stap mee. Sterker nog, door deze vragen te beantwoorden zal je ook beter voorbereid zijn op het inhoudelijk plaatsen van posts, spreken op je website, kiezen van een huisstijl enzovoorts. Je legt er een basis voor een goed fundament van je bedrijf mee neer. Zo weet je zeker dat je straks foto’s hebt die écht bij je passen. Huiswek was nog nooit zo waardevol ;).

Ook kan je kiezen voor het social media pakket. Dan gaan we alleen uit van een moodboard en hebben we enkel een korte intake. Zo kan jij wel even vooruit met beelden terwijl je verder bouwt aan je merk en je fundament. 

Ik weet al perfect wat mijn merkwaardes, kernwoorden, missie etc zijn. Heeft dat huiswerk voor mij nog wel zin dan?

Wat goed! En ja, sterker nog, dan is het JUIST goed om dit te doen. Want, jij mag dan helemaal perfect weten hoe je merk eruit moet zien, maar ik moet ook met je mee kunnen denken. En dat doe ik het beste als ik net zo veel over je merk weet als jij. Want ook als je mega goed kunt vertellen hoe het fundament van je bedrijf staat, dit moet nog steeds een vertaalslag krijgen naar je foto’s.

Of je kiest voor het social media pakket. Dan laat je mij gewoon weten waar ik mag komen foto’s maken en laat je tijdens een korte intake middels een moodboard zien wat je in gedachten hebt. Dit is bijvoorbeeld handig als je gericht voor een werkboek/cursus/ander product foto’s wilt hebben of wat extra variatie met bijvoorbeeld seizoensbeelden bij je beeldbank kunt gebruiken.

Ik ben altijd vet ongemakkelijk als er foto’s van mij worden genomen.

Just suck it up! Nee hoor, geintje natuurlijk. Maar even serieus. Het begin van een shoot mag dan wat ongemakkelijk zijn, maar weet, dat is vet normaal en heeft letterlijk iedereen. Ik help je hier wel doorheen. Ik ben de rust zelve en stel je binnen no time op je gemak. Fun fact: Een van mijn klanten voelde zich enkel gekleed in een herenhemd (inderdaad, nothing else, een verhaaltje vanuit mijn boudoirfotografie dagen) vele malen meer op haar gemak dan ze de week ervoor deed met een volledig geklede shoot bij een ander. Zo zie je maar 😉

Ik weet mezelf geen houding te geven.

Houding is my middle name! Een van mijn stokpaardjes. Houding is alles, waardoor ik je onwijs ga coachen op je houding. Ik geef je tips en aanwijzingen en binnen no time sta ook jij als een volleerd model te poseren. Pinky promise. Ik let heel erg op de kleinste details. Kleine aanpassingen maken groot verschil: een nuance in blik kan al het verschil maken tussen verlegen en arrogant. En een kreukel in je hemd of een eigenwijs plukje haar? Gaat niet gebeuren.

Mag ik mijn eigen foto’s kiezen?

Absoluut! Jij kijkt natuurlijk anders naar jezelf dan ik dat doe en ik vind het dan ook superbelangrijk dat jij je helemaal kickass voelt op de foto’s. Dus het is zeker niet ondenkbaar dat onze favorieten niet volledig hetzelfde zullen zijn, en dat is helemaal okay. Het draait hier immers om jouw merk en jouw visie.

Móet ik dan mijn eigen foto’s kiezen.

Nee hoor, als je daar geen zin in hebt en je mij vertrouwt, mag je het ook volledig aan mij over laten. Ik let dan op variatie en bruikbaarheid van het totaal aan foto’s. 

Ik heb geen idee hoe ik een moodboard moet maken

Bij mijn fotoshoots krijg je standaard een e-guide die je helpt met het maken van een moodboard voor jouw fotoshoot. Stapje voor stapje. Zoals onze grote vriend de belastingdienst altijd zegt, leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel. 

Ik weet niet wat ik aan moet.

Ik werk samen met de styliste van More to Match, dat wil zeggen dat jij hoe dan ook enkele tips ontvangt  om je qua kleding goed op de shoot voor te bereiden, maar ook dat je ter voorbereiding van onze shoot een digitale outfitcheck bij haar af kunt nemen. 

Bekijk de pakketten

Zij gingen je voor..

Een kleine greep uit de female Bosses die je voor gingen.

Upload Image...

Marga

Marga maakt gezinnen gelukkiger

Upload Image...

Sterre

Brow bar

Upload Image...

Eveline Druncks

Mindset en marketing coach

Female BOSS Pakketten

Onderstaand de pakketten die ik aanbied voor female BOSSES. Variërend van een start pakket om aan de slag te kunnen, een complete beeldbank of elk seizoen een shoot.

Klik op de pakketten voor meer informatie!

1x Social Shoot

Jij plant je social media graag vooruit, je plaatst 2 tot 3 posts per week en je wilt genoeg materiaal om het komende seizoen of kwartaal mee vooruit te kunnen.

Je weet goed wat je wilt en neemt graag de regie in handen voor de uitvoer van je shoot. Jij kiest de locatie en denkt na over wat voor shots je graag samen wilt maken.

 • Intake van 30 minuten
 • e-guide moodboard maken
 • shoot van 2 uur
 • reiskosten tm 45 min vanaf Tilburg
 • Zo veel outfits als gewenst
 • 30 foto’s
 • Een kwartaal voorzien van 2 a 3 posts per week

€799,- 

Ja, ik wil meer informatie

1x Branding Shoot

Jij plant je social media graag vooruit, je plaatst 3 tot 5 Instagram posts per week en je wilt genoeg materiaal om het komende seizoen of kwartaal mee vooruit te kunnen.

Je weet goed waar je merk voor staat, wat je kernwaardes zijn en wat je verhaal is. Samen gaan we er in de uitgebreide intake voor zorgen dat dit zo perfect mogelijk vertaald wordt naar beeld.

 • Verdiepende intake van 60 minuten
 • Een op maat gemaakt conpect inclusief locatie opties
 • shoot van 5 uur
 • Start met een visualisatie
 • reiskosten tm 90 min vanaf Tilburg
 • Zo veel outfits als gewenst
 • 65 foto’s
 • Een kwartaal voorzien van 5 posts per week

€1.499,- 

Ja, ik wil meer informatie

4x Social shoot

Elk seizoen/kwartaal voorzien van up to date foto’s waarin je kunt laten zien waarmee je op precies dat moment mee bezig bent. Je hoeft het hele jaar niet meer over je content creatie na te denken (het visuele aspect dan) want je hebt genoeg materiaal om de rest van het jaar 2 a 3 posts per week te plaatsen zonder te recyclen.

En wat misschien nog wel het mooiste is, is dat jouw persoonlijke en zakelijke groei hierdoor nog visueler gemaakt wordt. Je kan aan jezelf terug zien waar je stond in het leven. Je ziet jou als persoon groeien en door de lessen gaan. De hoogtepunten, maar ook de schaduwkanten.

 • 4 keer de social shoot
 • Verdiepende online sessie als traject kickoff van 2 uur (of twee sessies van 1 uur)
 • Op maat gemaakt concept voor jouw level up
 • Bonus: 5 extra foto’s om bij een van de shoots in te zetten

€2,899,- 
of 4 termijnen van €749,-

Ja, ik wil meer informatie