Female boss shoot

Like a female BOSS

Yes! Jij bent een KickAss ondernemende vrouw die zichtbaar wil zijn en het meeste uit je onderneming wil halen. Ik kan je hierbij helpen. Zichtbaar zijn is zo ontzettend belangrijk, omdat je potentiële klanten zo al kennis met je maken en een band met je op kunnen bouwen, zonder dat je ze ooit in het echt hebt gezien. Natuurlijk is het ook spannend om zichtbaar te zijn. Ik wil je graag helpen met beeldmateriaal wat écht bij JOU past, waardoor jouw klanten meteen weten dat ze aan het goede adres zijn.

Werkwijze Bekijk pakketten

Werkwijze

01.

Intake

Omdat je natuurlijk wilt dat de foto’s die we samen gaan maken perfect aansluiten bij jou merk, is het belangrijk dat we vooraf samen wat huiswerk doen. Ik zal je een vragenlijst opsturen over je bedrijf. Hierin leg je uit hoe je jouw bedrijf voor je ziet, hoe je over wilt komen, wat voor klanten je voor ogen hebt, etc. Verder zal ik je vragen een moodboard te maken. Omdat we samen naar een visueel eindproduct werken heb ik gemerkt dat het handig is om ook in de voorbereiding visueel bezig te zijn. Zo hoef jij niet het beeld in jouw hoofd te vertalen naar woorden, die ik dan weer naar een plaatje in mijn hoofd vertaal, maar weten we zeker dat we echt op één lijn zitten.

02.

Shoot dag!

Yes! Het is de dag van de shoot. Je kan je pakket uitbreiden met visagie en styling zodat je volledig ontzorgd wordt op de dag zelf. Doe je dit zelf? Zorg dan dat je voldoende kledingsetjes en accessoires meeneemt. We maken namelijk een compleet geheel van materialen die jou en jouw bedrijf neer zetten hoe jij over wilt komen. Van portret foto’s tot flatlays, we doen het allemaal!

Op de dag zelf maken we al een selectie van je favoriete foto’s, zodat jij dé selectie hebt die bij jouw en je merk past, en alvast even de sfeer kan proeven.

03.

Na bewerking

Jij kan achteroverleunen, en ik geef nog de laatste finish in touch aan de foto’s. Kleine details worden verbeterd zodat de foto’s nog beter tot hun recht komen. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je al je foto’s via WeTransfer en kan jij al jouw materiaal gebruiken voor je website, social media of andere marketing doeleinden.

Upload Image...

Amber

The social good girl

Upload Image...

Esther Senders

Grafisch designer en branding expert

Shoots & Events

Visual Branding

Samen met de huisstijl laat je met je foto’s zien wie jij bent en wat je wil dat de klant over je weet. Ben je bijvoorbeeld heel serieus, of houd je, net als ik, wel van een knipoog hier en daar? Wil je heel zakelijk over komen, of juist meer casual en toegankelijk? Dit zijn het soort vragen waar we samen naar gaan kijken. We zullen een intake gesprek hebben waarin we precies duidelijk maken, ook als je dit zelf nog niet helder hebt, wat nu voor jouw fijn is.

Misschien ben je net begonnen en wil je in één keer al je beeldmateriaal voor je website én socials maken. Waarschijnlijk ben je dan ook nog aan het zoeken naar een stijl die daarbij past. No worries, hier help ik je mee!

Of ben je al een tijdje bezig en heb je ‘gewoon’ meer van het zelfde nodig. We bespreken altijd hoe we samen het meeste uit de shoot kunnen halen.

Bekijk de pakketten

Zij gingen je voor..

Een kleine greep uit de female Bosses die je voor gingen.

Upload Image...

Marga

Marga maakt gezinnen gelukkiger

Upload Image...

Sterre

Brow bar

Upload Image...

Eveline Druncks

Mindset en marketing coach


Female BOSS Pakketten

Onderstaand de pakketten die ik aanbied voor female BOSSES. Variërend van een start pakket om aan de slag te kunnen, een complete beeldbank of elk seizoen een shoot.

Klik op de pakketten voor meer informatie!