Shoot en share is een uniek event dat businesstips en persoonlijke coaching combineert met netwerken en een fotoshoot.

Tijdens deze middag ga jij in een groep gelijkgestemde ondernemers kennis en ervaring uitwisselen over je bedrijf. Daan, van Rebels Only Coaching, zet jullie met rake vragen aan om in gesprek met elkaar tot echte antwoorden en doorbraken te komen. Ook bestaat de mogelijkheid om met Daan 1 op 1 verder in te zoomen op jouw situatie.

We zijn deze middag te gast in de zeer instagram waardige ruimtes van Canvas Rotterdam, waar Iris als eigenaresse ons welkom zal heten en jou meer zal vertellen over het unieke concept van Canvas en de mogelijkheden van deze community en werkplek.
 
Tijdens het event zal ik je fotograferen. Individueel, of in kleine groepjes. Om je met een beeldbank voor je social media en website naar huis te sturen. Jij geeft zelf aan wat voor soort foto’s je graag wilt hebben! Dat kunnen mooie sfeerplaatjes zijn zoals hierboven. Of wat meer Rebelse shots.

Doorbreek je persoonlijke blokkades en je business struggles en prep jezelf om in het laatste kwartaal van 2019 vol te gaan knallen!

Je krijgt:
– een super gezellige, informele middag inclusief koffie, thee en gebak
– een mastermind sessie met het Rebels Only Carddeck. Een echte boost voor je bedrijf! In deze sessie deel jij ervaringen met collega ondernemers. De verbinding die tijdens de sessie ontstaat werkt nog lang na deze middag door. Regelmatig ontstaan er mooie samenwerkingen en waardevolle contacten.
– een 1 op 1 mini coachsessie van Daan, waarin je gaat ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je in de kern jouw blokkades aan kunt pakken.
– oefeningen om ontspannen en comfortabel voor de camera te komen
– een fotoshoot in een klein groepje of van jou zelf, op de manier die jij graag wilt. Neem je eigen props, (coach)materialen en stationary items mee. Kies uit de diverse hoekjes de sfeer die bij jouw branding past. En personaliseer jouw shoot
– na afloop ontvang jij een beeldbank met foto’s waar je 10 foto’s uit mag kiezen voor gebruik op je website en social media.

Investering: 199,- ex. BTW en 4 uurtjes van je tijd.

Let op: in de shop reken je inclusief BTW af. De BTW kun je als ondernemer terugvragen.

september 27 @ 13:00
13:00 — 17:00 (4h)

Canvas Rotterdam

By Maren Photography, Rebels Only Coaching

Reserveer je plek