Content pakketten

Ready to share CONTENT

Goed beeldmateriaal, passen bij jouw brand, is belangrijk voor jouw online zichtbaarheid. Maar dit kan ook voor een flinke uitdaging zorgen! Want, wat ga je nu weer posten?! Het is tijd voor wat ander beeld dan een portret of selfie van jou – hoe knap je ook bent! Heb je wel genoeg afwisseling in foto’s? En om nou iedere keer een stockfoto te gebruiken…I feel you! 

Daarom heb ik een aantal unieke content pakketten geschoten. Frisse, sfeervolle beelden die de perfecte aanvulling zijn op jouw branded foto’s! Ieder pakket representeert een bepaald thema en is perfect los te gebruiken, maar doordat ik een eigen stijl van fotograferen heb kun je de verschillende pakketten ook heel goed combineren! Op deze manier heb je nog meer variatie op jouw website of Instagram feed – en dat wil je 😉

Bekijk pakketten
Upload Image...

Happy Easter

Content pakket

Upload Image...

Boss Babe

Content pakket

Wat je krijgt

Ieder pakket is uniek gemaakt en er zijn maar een paar pakketten beschikbaar. Zo zie je jouw sfeerbeelden niet overal voorbij komen en gaan ze verder dan de standaard stockfoto’s.

Een content pakket is zo ontwikkeld dat je het op verschillende plekken kunt inzetten; van website tot social media. Daarom ontvang je per content pakket  unieke beelden, in 3 verschillende formaten:

  • standaard horizontaal
  • verticaal voor een Instagram post
  • verticaal voor een Instagram story

Dit houdt in dat je in totaal 36 foto’s krijgt, voor een heel fijn prijsje!

Bekijk de pakketten

Ready to share content…

voor jouw website en social media!

Upload Image...

Easter Chique

Content pakket

Upload Image...

Sweet Easter

Content pakket


Bekijk hier alle CONTENT Pakketten

Klik op de pakketten voor meer informatie!