[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kcox49wy’ admin_preview_bg=”]

Amsterdam, all- in shoot day

Op vrijdag 31 juli staat er een All-in foto event op de planning. Hierbij ga je helemaal voorbereid en verzorgd op de foto, om wat killer content te creëren voor jouw volgers.

Er is een locatie afgehuurd die met verschillende hoekjes gestyled word. Hier nemen we ook jouw wensen in mee die je bij het intakegesprek en in het intakeformulier aan kunt geven. Verder krijg je ruim voor de shoot een online outfit check door More To Match. Hier kijken jullie samen naar de items die je al in je kledingkast hebt hangen en vullen jullie dit aan met items die nog besteld moeten worden. Op de dag zelf is Felicity van More To Match ook aanwezig om mee te kijken en zeker te zijn dat de styling puntjes op de i gezet zullen worden. Er zal een visagiste aanwezig zijn om je, naturel of uitgedost, op je allermooist vast te kunnen leggen.

Je hebt de keuze uit 3 pakketten, die je hieronder direct kunt bestellen. Je zult een eigen tijdsslot krijgen voor de visagie en foto’s. Dit wordt door ons ingepland. Mocht je per ce een voorkeur voor een dagdeel hebben kan je dit altijd aangeven.

De digitale gids met uitgebreide informatie over de opzet, de shoot en de pakketten is in de maak. Die is zo snel mogelijk hier te downloaden.

[/av_textblock] [av_productslider categories=’49’ columns=’3′ items=’9′ wc_prod_visible=” wc_prod_hidden=” wc_prod_featured=” offset=’0′ sort=’0′ autoplay=’no’ interval=’5′ av_uid=’av-kcox692w’] [/av_one_full]