recensie foto


"De fotoshoot By Maren hebben wij als zeer prettig ervaren.Maren laat je op een speelse en vrijblijvende manier je op je gemak voelen en schiet ondertussen zoveel foto’s dat je zonder meer tevreden weggaat.Ook de wachttijd en bewerking waren top! Dankjewel, wij zijn nog een beetje meer verliefd op elkaar!"

--Koen en Rosanne
"Ik heb bij Maren een boudoir shoot gedaan vlak voor mijn huwelijk. Een erg leuk cadeau voor mijn aanstaande. Maren weet op een prettige manier contact te maken en stelt je meteen op je gemak. Ik ben zeer tevreden over het resultaat."

--Anoniemrecensie fotorecensie foto


"Dankjewel Maren! Wat een schitterende foto’s! Super bedankt!"

--Wendy
"Maren is a professionalist, with good eye for details. Me and a friend of mine really enjoyed the session. Warm and cosy atmosphere. Higly recommended!"

--Paulinarecensie fotorecensie foto


"Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij Maren, daar zorgt ze ook echt voor, en het was dan ook geen probleem om in lingerie te poseren. Ze had zelf leuke ideeën voor poses en blikken, maar vraagt ook naar eigen plannen. Je hebt dus ruim de mogelijkheid om met eigen ideeën te komen. Met het resultaat was ik superblij: prachtige sprookjesachtige, dromerige en uitdagende foto's. Ik ben er zeer blij mee, en mijn verloofde ook!"

--Rebecca
By Maren Photography is een eenmanszaak en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 68839618
Zij is BTW-plichtig Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestegingen van By Maren Photography zijn de Algemene
Voorwaarde van toepassing Deze zijn hier in te zien
Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto's op deze website berusten bij By Maren Photography